Емоційна компетенція та емоційний інтелект менеджера - Яровенко, Юлія Леонідівна; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2021)
Розглянуто складові емоційної компетенції менеджерів. Визначено, що рівень емоційного інтелекту керівника впливає на психологічний клімат у колективі і тим самим на ефективність роботи організації в цілому. The components of emotional competence of managers are considered. It was determined that the level of the manager's emotional intelligence affects the psychological climate in the team and thereby the effectiveness of the organization as a whole.
Keywords: емоційний інтелект; емоційна компетенція; емоції; психотип; емпатія; emotional intelligence; emotional competence; emotions; psychotype; empathy; кафедра економіки праці та менеджменту