Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства - Кузьмін, Олег Володимирович; Дорохова, Тетяна Дмитрівна; Адморок, Максим Олександрович; Різник, Анастасія Олександрівна (My University, 2018)
Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy
Keywords: кваліметрія; якість; харчування; qualimetry; quality; diet; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи