Кузьмін, Олег ВолодимировичДорохова, Тетяна ДмитрівнаАдморок, Максим ОлександровичРізник, Анастасія Олександрівна2019-11-222019-11-222018Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Т. Д. Дорохова, М. О. Адморок, А. О. Різник // Інтернаука : Міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 17 (57). – С. 37–48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30329Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economyuk-UKкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиДослідження якості харчування у закладах ресторанного господарстваArticle