Аналіз ринку органічної продукції в Україні та світі - Борова, Марина Павлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2020)
Ситуація на ринку органічної продукції за постійно зростаючого попиту на неї змінюється дуже динамічно. Саме тому важливим є глибоке вивчення та аналіз сучасного стану розвитку цього сектору виробництва, а також важливо знати проблеми, які існують в ньому, що дасть можливість розроблювати успішні кроки для їх ефективного і оперативного подолання.
Keywords: органічні продукти; organic products; органічне виробництво; organic production; харчова промисловість; food Industry; кафедра технології молока і молочних продуктів