Борова, Марина ПавлівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2020-06-152020-06-152020Борова, М. Аналіз ринку органічної продукції в Україні та світі / М. Борова, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020.– Ч. 1. – С. 296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31327Ситуація на ринку органічної продукції за постійно зростаючого попиту на неї змінюється дуже динамічно. Саме тому важливим є глибоке вивчення та аналіз сучасного стану розвитку цього сектору виробництва, а також важливо знати проблеми, які існують в ньому, що дасть можливість розроблювати успішні кроки для їх ефективного і оперативного подолання.otherорганічні продуктиorganic productsорганічне виробництвоorganic productionхарчова промисловістьfood Industryкафедра технології молока і молочних продуктівАналіз ринку органічної продукції в Україні та світіThesis