Еластичність функції та її застосування до економічного аналізу - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Піонтковська, О.; Подоляка, Ж. А. (My University, 2001)
Розглядається застосування еластичності функції до економічного аналізу.
Keywords: функція; еластичність; економічний аналіз; функция; эластичность; экономический анализ; function; elasticity; economic analysis; кафедра маркетингу