Соціальна реклама під час воєнних дій - Горбач, Євгенія Геннадіївна (My University, 2024)
Соціальна реклама є важливим чинником соціалізації, оскільки вона формує громадську думку та висвітлює вагомі проблеми суспільства.

Social advertising is an important factor of socialization, as it shapes public opinion and highlights important problems of society.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; соціальна реклама; волонтерство; social advertising; volunteering