Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillus і Corynascus - Омельчук, Євген Олександрович (My University, 2016)
Дисертаційна робота присвячена розробленню технологій целюлолітичних ферментних препаратів на основі штамів термотолерантних мікроміцетів Aspergillus sp. 262, Corynascus sp. 2006 327н та практичного використання даних ферментних препаратів у технології одержання яблучного пектину. Dissertation work is devoted to development of cellulolytic enzyme preparations based on strains of thermotolerant micromycetes Aspergillus sp. 262, Corynascus sp. 2006 327n and practical usage of these enzyme preparations in technology of apple pectin obtaining.
Keywords: Corynascus sp. 2006 327н; Aspergillus sp. 262; технологія пектину; ендоглюканаза; екзоглюканаза; целюлолітичний ферментний препарат; exoglucanase; сellulolytic enzymatic preparation; pectin technology; endoglucanase; кафедра біотехнології і мікробіології