Дістанційна підтримка заочного навчання в НУХТ - Самсонов, Валерій Васильович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2010)
В статті розглядаються питання дистанційної підтримки заочного навчання в Національному університеті харчових технологій. Розглядаються нові напрями інформатизації. The paper deals with the remote support of distance education at the National University of Food Technologies. Consider new areas of information.
Keywords: електронний тренажер; напрями інформатизації; дистанційне навчання; НУХТ; контроль знань; electronic trainer; lines of information; distance learning; our library; knowledge control; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки