Інтелектуальна спадщина кафедри фізичної і колоїдної хімії — фахівцю сьогодення - Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна; Макаренко, Олександр Григорович (My University, 2013)
Сучасний фахівець має бути всебічно розвиненою, високоінтелектуальною і високопрофесійною особистістю. Формування цих якостей нерозривно пов’язано із навчанням в університеті. Modern specialist should be fully developed, highly professional and highly intellectual person. Formation of these qualities are inseparably connected with the university.
Keywords: кафедра харчової хімії; інтелектуальна спадщина; фахівці; intellectual heritage; experts; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів