Мірошников, Олег МиколайовичПодобій, Олена ВалеріївнаМакаренко, Олександр Григорович2016-04-212016-04-212013Мірошников, О. М. Інтелектуальна спадщина кафедри фізичної і колоїдної хімії — фахівцю сьогодення / О. М. Мірошников, О. В. Подобій, О. Г. Макаренко // Виховна робота у вищому навчальному закладі - невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство : матеріали всеукраїнської науково-методичної конференції. - К. : НУХТ, 2013. - С. 87-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22914Сучасний фахівець має бути всебічно розвиненою, високоінтелектуальною і високопрофесійною особистістю. Формування цих якостей нерозривно пов’язано із навчанням в університеті. Modern specialist should be fully developed, highly professional and highly intellectual person. Formation of these qualities are inseparably connected with the university.uk-UKкафедра харчової хіміїінтелектуальна спадщинафахівціintellectual heritageexpertsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівІнтелектуальна спадщина кафедри фізичної і колоїдної хімії — фахівцю сьогоденняOther