Федоренко, Юлія ОлександрівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2017-06-062017-06-062017Забезпечення хлібобулочними виробами хворих на целіакію в Україні / Ю. О. Федоренко, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25476Розглянуто забезпеченість населення України безглютеновими хлібобулочними виробами. Основну частину на українському ринку безглютенового харчування займає імпортна продукція. Визначено доцільність впровадження хлібобулочних виробів «без глютену» у виробництво закладів ресторанного господарства.uk-UKХлібобулочні виробиХлебобулочные изделияBakery productsбезглютенове менюбезглютеновое менюgluten-free menuкафедра готельно-ресторанної справиЗабезпечення хлібобулочними виробами хворих на целіакію в УкраїніThesis