Регулярна насадка для тепломасообмінних процесів (Патент на винахід № 32504) - Марценюк, Олександр Степанович; Гусейнов, Рауф Нариманович; Антонов, Олександр Анатолійович (My University, 2000)
Винахід відноситься до конструкцій регулярних насадок і дозволяє підвищити ефективність роботи насадки за рахунок покращення умов формування та дроблення крапель і додаткової турбулізації контактуючих потоків.Насадка складається з вертикальних листів з просипними з трьох сторін отворами з зубчастими верхніми і нижніми краями і відігнутими по вертикальній стороні вигнутими по L-подібній лінії просипами.
Keywords: лист; просипні отвори; регулярна насадка; fragmentation of droplets; sheet; sift holes; regular packing; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв