Ідентифікація та виявлення фальсифікації соняшникової олії - Михайленко, Олександра Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2019)
Наведено аналіз методів виявлення якісної фальсифікації соняшникової олії. The analysis of methods of detection of high quality falsification of sunflower oil is given.
Keywords: ідентифікація; фальсифікація; соняшникова олія; identification; falsification; sunflower oil; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи