Проблема людин у філософії Ж.-П. Сартра, М. Мерло-Понті і К. Ясперса - Клочков, Ілля Володимирович; Константінова, А.; Бегаль, М. (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку філософії людини Ж.-П. Сартра, М. Мерло-Понті и К. Ясперса. Article dedicated to the problem development a J.-P. Sartre, M. Merlo-Ponti and C. Jaspersa human philosophy.
Keywords: життя; людина; історія філософії; особистість; life; human; history of philosophy; person; кафедра гуманітарних дисциплін