Пешук, Людмила ВасилівнаДидюк, Олена Юріївна2014-04-082014-04-082014Патент 104679 UA, МПК A23С 11/00 (2014.01) Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” / Пешук Л. В., Дидюк О. Ю. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u 2012 14239 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 25.02.2014 , Бюл. № 4, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13779Задачею винаходу є створення способу виробництва сиров'яленого продукту з м'яса індиків та кролів гарантованої якості та з високими смако-ароматичними показниками з максимальним збереженням амінокислот у готовому продукті. The object of the invention is a method for the production of dried product from meat turkeys and rabbits guaranteed quality and high taste, aroma performance with maximum preservation of amino acids in the final product.otherсиров’ялений продуктм’ясо індиків та кролівжилуванняproduct jerked meat turkeys and rabbitszhyluvannyaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва сиров'яленого продукту із м'яса індиків і кролів «Торіно» (Патент на винахід № 104679)