Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2016-05-232016-05-232015Дудкіна, О. О. Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016 р. / Волинський коледж НУХТ. - Волинь, 2016 – С. 135-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23389Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purposeuk-UKгарячі солодкі стравиhot sweet dishesфонданfondanконсистенціяconsistencyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиОрганолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначенняOther