Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2015)
Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purpose
Keywords: гарячі солодкі страви; hot sweet dishes; фондан; fondan; консистенція; consistency; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи