Бабко, ОлександрВисочинська, АннаМахинько, Валерій Миколайович2023-06-292023-06-292023Бабко, О. Хлібні харчові відходи: причини утворення і способи перероблення / О. Бабко, А. Височинська, В. Махинько // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40952Мінімізація кількості харчових відходів на всіх стадіях їх утворення — важливе соціальне, економічне й екологічне завдання. Хлібопекарська галузь має певні напрацювання в цьому напрямі, але з’являються і нові перспективні способи, які потребують додаткового дослідження й порівняння. Minimizing the amount of food waste at all stages of its formation is an important social, economic and environmental task. The bakery industry has some progress in this direction, but there are also new promising methods that require additional research and comparison.otherхліббраквідходипереробленнямінімізаціяbreadбракwasteprocessingminimizationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХлібні харчові відходи: причини утворення і способи переробленняThesis