Зоткіна, Лариса ВасилівнаЖеплінська, Марія МихайлівнаКопиленко, Анатолій ВасильовичТимонін, Олександр Миколайович2013-01-232013-01-232011Екстрагування біологічно активних домішок із зародків пшениці / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, А. В. Копиленко, О. М. Тимонін // Вісник НТУ КПІ. - 2011. - №2(8). - С. 35-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5518Досліджено екстрагування олією біологічно активних домішок із зародків пшениці, а також можливість застосування цього екстракту як натуральної добавки до олії з метою підвищення вмісту вітаміну Е й цінних речовин, профілактики багатьох захворювань, у виробництві лікувальних кремів, вітамінізованих маргаринів і майонезу.otherбілокбелокprotein enzymesферментиамідиамінокислотиантиоксидантлейцинфенілаланінглутамінова кислотапролінаміномасляна кислотаферментыамидыаминокислотыантиоксидантлейцинфенилаланинглутаминовая кислотапролинаминомасляная кислотаamidesamino acidsantioxidantleucinephenylalanineglutamic acidprolineaminobutyric acidкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняЕкстрагування біологічно активних домішок із зародків пшениціArticle