Ковтун, Євгенія РоманівнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-202024-08-202023Ковтун, Є. Харчова цінність розроблених екструзійних гречаних пластівців / Є. Ковтун, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 105https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44368Сухі сніданки займають важливе місце в раціоні багатьох людей завдяки їх простоті приготування та відносно невисокій вартості. Розвиток галузі сухих сніданків є перспективним напрямком і по нині актуальним. Розроблені гречані пластівці мають вищу харчову, зокрема біологічну цінність у порівнянні з пластівцями швидкого приготування.Breakfast cereals occupy an important place in the diet of many people due to their ease of preparation and relatively low cost. The development of the dry breakfast industry is a promising direction and is currently relevant. Developed buckwheat flakes have a higher nutritional, in particular, biological value compared to instant flakes.ukгречані пластівціекструзіяхарчова цінністьbuckwheat flakesnutritional valueextrusionкафедра експертизи харчових продуктівХарчова цінність розроблених екструзійних гречаних пластівцівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986