Самостійна робота студентів як важлива складова у підготовці висококваліфікованих фахівців - Майборода, Олена Іванівна; Зінченко, Наталія Юріївна; Сімурова, Наталія Вячеславівна (My University, 2016)
Проаналізовані завдання самостійної роботи студентів, причини неготовності студентів до неї, форми та шляхи підвищення рівня фундаментальної хімічної підготовки в умовах обмеженості аудиторних годин на вивчення дисципліни «Органічна хімія» в процесі підготовки висококваліфікованих спеціалістів для харчової промисловості. Analyzed tasks of independent work of students, causes unwillingness of students to it, forms and ways of increasing the level of basic chemical training with limited hours of classroom study courses "Organic Chemistry" in the preparation of highly qualified specialists for the food industry.
Keywords: самостійна робота студентів; освіта; органічна хімія; дистанційна освіта; independent work of students; education; organic chemistry; distance education; кафедра харчової хімії