Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЛагода, Володимир Андрійович2013-09-112013-09-112008Башта, А. О. Одержання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 5–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9611Запропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.otherгідролізатречовини жиро-білкового комплексуферментативне розріджуванняфлокулянтhydrolyzatesubstances of lipid-protein complexenzymatic thinningflocculanthighsaccharified syrupкафедра технології оздоровчих продуктівОдержання високозцукреної патоки із пшениціArticle