Федорова, Тетяна ОлексіївнаДробот, Віра Іванівна2013-01-302013-01-302003Дробот, В. І. Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Зерновые продукты и комбикорма. - 2003. - № 4. - С. 27-29https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5838Вивчено вплив підкислювача на технологічні властивості тіста та якість хліба. Запропонована технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювача «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів. Influence of acidified to technological properties of dough and quality of bread. The technology of making bread triticale wholemeal flour, which involves making 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast.uk-UKборошнотритікалетістохлібпідкислювачflourtriticaledoughbreadacidulentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПрискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошнаArticle