Кушнір, Олена ВолодимирівнаСороколіт, Микола ІвановичТаран, Віталій МихайловичГнатенко, А. М.Карпович, Микола СергійовичМельник, Галина Сергіївна2013-08-082013-08-081995Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини / О. В. Кушнір, М. І. Сороколіт, В. М. Таран, А. М. Гнатенко, М. С. Карпович, Г. С. Мельник // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня І995 р. – С. 61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9370На основі результатів лабораторних досліджень і згідно розробленого "Експериментального регламенту на виробництво пектину із коренеплодів" у виробничих умовах на консервному заводі пектинопродуктів АСП "Колос" Смілянського району проведені випробування по перевірці біохімічного способу підготовки пектиновмісноії сировини. Based on the results of laboratory tests and according to the existing "Experimental regulations for the production of pectin from the roots" in a production environment at the cannery pectin TSA "Kolos" Smelansky district conducted a test of the method of preparation of the pectin biochemical raw materials.otherпектинкоренеплодибіохімічний спосібpectinrootsbiochemical methodкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРезультати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировиниOther