Рашко, Яніна МиколаївнаПетруша, Оксана Олександрівна2020-12-152020-12-152020Рашко, Я. М. Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю / Я. М. Рашко, О. О. Петруша // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. – С. 48–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32332Важливим аспектом функціонування системи менеджменту безпечності харчової продукції є вибір дієвого способу моніторингу для контролю параметрів технологічної операції. Встановлення критичних меж процесу дозволяє уникнути ризикових наслідків пов'язаних зі здоров'ям споживачів. В роботі проаналізовано оформлення датчиків температури, які розміщено в обладнання та ручних , що застосовують для контролю хлібобулочного виробу на виходіotherспосіб моніторингувимірювальні пристроїхлібобулочні виробистадії випікання та охолодженнякафедра експертизи харчових продуктівmonitoring methodmeasuring devicesbaked goodsВимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністюThesis