Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю - Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2020)
Важливим аспектом функціонування системи менеджменту безпечності харчової продукції є вибір дієвого способу моніторингу для контролю параметрів технологічної операції. Встановлення критичних меж процесу дозволяє уникнути ризикових наслідків пов'язаних зі здоров'ям споживачів. В роботі проаналізовано оформлення датчиків температури, які розміщено в обладнання та ручних , що застосовують для контролю хлібобулочного виробу на виході.
Keywords: HAACP; датчик температури; кафедра експертизи харчових продуктів; критична точка випікання