Оцінка діяльності людини в системі керування виробництвом - Левченко, Олександр Іванович (My University, 2014)
Збирання і обробка інформації, обмеженість у часі і неповнота відомих обмежень набувають вирішального значення у системах керування технологічними процесами. Усе частіше помилки людини-виконавця призводять до аварій з тяжкими наслідками. Collecting and processing information, limited in time and incomplete famous limitations become critical in control systems technology processes. Increasingly, human error leading to Executive accidents severe consequences.
Keywords: аварія; системи керування; обробка інформації; information processing; accident control system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка