Зарубіжний досвід забезпечення платоспроможності страхових компаній - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2009)
Досліджено світову практику регулювання торгівлі страховими послугами. Узагальнено досвід забезпечення надійності страхових компаній у зарубіжних країнах для його можливого використання в Україні.
Keywords: директиви ЄС; технічні резерви; платоспроможність; директивы ЕС; платежеспособность; технические резервы; directives of EC; technical backlogs; solvency; кафедра фінансів