Інноваційні освітні технології - Аумпа, Дар`я Вячеславівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються інноваційні технології в освітній сфері.
Keywords: інновації (освіта); innovation (education); кафедра економіки праці та менеджменту