Соболєва, Анастасія Олександрівна2023-04-202023-04-202023Соболєва, А. О. Проект цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Бровари Київської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Соболєва Анастасія Олександрівна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 75 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40310otherцукрове печивозатяжне печивоцукрозамінниктістоприготуваннянапівфабрикатиавтоматизована лініяsugar biscuitslong-lasting biscuitssugar mixerdough makingsemi-finished productsautomated lineкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Бровари Київської областіOther