Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор Миколайович2021-06-042021-06-042021Нєміріч, О. В. Збивна солодка страва з поліфункціональним напівфабрикатом / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34310Проведені дослідження свідчать про доцільність використання поліфункціонального напівфабрикату, що складається з емульгованої системи соняшникової та оливкової олії, порошку з моркви та натрійкарбоксиметилцелюлози для отримання крему з приємними смаковими властивостями, покращеними фізико-хімічними показниками якості та підвищеною харчовою цінністю. The conducted researches testify to expediency of use multifunctional semi-finished product consisting of an emulsified system sunflower and olive oil, carrot powder and sodium carboxymethylcellulose to obtain a cream with a pleasant taste properties improved by physicochemical quality indicators and increased nutritional value.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїсолодка стравахарчова емульсіянапівфабрикатхарчова цінністьполідисперсна системасушена харчова продукціякупажована оліяsweet dishfood emulsionsemi-finished productnutritional valuepolydisperse systemdried food productsblended oilЗбивна солодка страва з поліфункціональним напівфабрикатомThesis