Писарєв, Максим ГригоровичБандуренко, Галина Михайлівна2015-05-202015-05-202015Писарєв, М. Г. Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20510Досліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.otherкартоплянапівфабрикатсушінняpotatoessemi-finisheddryкафедра технології консервуванняОсобливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картопліThesis