Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі - Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2015)
Досліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.
Keywords: картопля; напівфабрикат; сушіння; potatoes; semi-finished; dry; кафедра технології консервування