Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРябоконь, Наталія ВалеріївнаКостенко, Ірина МиколаївнаКорольчук, Ірина МиколаївнаЛучковська, Альона Юріївна2013-11-192013-11-192013Патент України на корисну модель № 84069, МПК А 23 С 9/00, Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини / Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь, І. М. Костенко, І. М. Корольчук, А. Ю. Лучковська. - u 2013 04289; заявл. 05.04.2013; опубл. 10.10.2013 , Бюл. № 19https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11479Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини, який включає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72–74 % вносять екстракт липи та м’яти у кількості 2–3 % і сироп шипшини – 2,5–3,5% від маси готового продукту, а потім проводять згущення до вмісту сухих речовин 73–74 %. Method of condensed canned milk with extracts linden, mint and wild rose syrup, which includes preparation and concentration of pasteurized milk with sugar syrup, cooling, packing the finished product, characterized in that the process of condensation to dry matter content 72-74% making linden and mint extract in an amount of 2.3% and wild rose syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, and then make condensation to dry matter content 73-74%.uk-UKзгущені молочні консерви з цукромcondensed canned milk with sugarекстракт липиextract lindenекстракт м’ятиmint extractсироп шипшиниwild rose syrupкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини (Патент України на корисну модель № 84069)Other