Особливості формування мовленнєвої компетенції майбутніх економістів засобами іноземної мови - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2015)
У статті розглянуто особливості використання нових інформаційних технологій у навчанні майбутніх учителів іноземній мові. Такі технології навчання допомагають студентам розвинути необхідні вміння та навички, збільшують інтерес до навчального матеріалу, дозволяють зробити навчальний процес більш ефективним та індивідуалізованим. The article deals with the peculiarities of the new informational technologies usage while teaching future teachers English. Such technologies help students to develop necessary skills in all kinds of the language practice, to increase their interest to the teaching material. The informational technologies make teaching process more effective and individual.
Keywords: мовленнєва компетенція; інформаційні технології; необхідні уміння; communication competence; informational technologies; necessary skills; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації