Методичні підходи до оцінки розвитку підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2013)
У статті проаналізовано методичні підходи до оцінки розвитку підприємства. Особливої уваги приділено інтегральним показникам, виявлено переваги та недоліки їх застосування. The article analyzes the methodological approaches to evaluating of the company development. Particular attention is given to integral factor identified advantages and disadvantages of their use.
Keywords: розвиток; ефективність; оцінка; методика; інтегральний показник; development; efficiency; evaluation; technique; an integral indicator; кафедра економіки праці та менеджменту