Олійник, Світлана ІванівнаЧелишева, Надія Михайлівна2021-06-292021-06-292019Олійник, С. І. Особливості використання сірчаної кислоти для контролювання спиртовмісних рідин / C. І. Олійник, Н. М. Челишева // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 29–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34701Правильно організований контроль дає змогу об’єктивно слідкувати за якістю спирту етилового та лікеро-горілчаної продукції і не допускативідхилення їх фізико-хімічних показників від чинних стандартів. Properly organized controls allow you to objectively monitor the quality of ethanol and alcoholic beverages and to prevent deviation of their physical and chemical parameters from the current standards.otherсірчана кислотаsulfuric acidспиртовмісні рідиниalcohol-containing liquidsконтрольcontrolкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОсобливості використання сірчаної кислоти для контролювання спиртовмісних рідинThesis