Лисицина, Юлія ВікторівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-06-232014-06-232014Лисицина, Ю. В. Новий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироватки / Ю. В. Лисицина, Н. О. Стеценко // Актуальні питання науки і техніки у ХХI столітті. Природничі та медичні науки, технічні і математичні науки :науковий форум : збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 28 травня 2014 р. – Київ : Центр Науково – Практичних Студій, 2014. - С. 173-178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15412У поєднанні з вишневим соком можна використовувати такі інгредієнти, як екстракт стевії та суху сироватку. Це забезпечує привабливі органолептичні властивості напою та високий вміст біологічно активних речовин. Розроблений напій можна віднести до категорії функціональних продуктів. Combined with cherry juice, you can use ingredients such as stevia extract and dry whey. It provides an attractive organoleptic properties of the drink and the high content of biologically active substances. Designed drink can be classified as functional foods.uk-UKсоковмісний напійекстракт стевіїсироваткафункціональний харчовий продуктjuice-containing drinkstevia extractwheyfunctional foodкафедра технології оздоровчих продуктівНовий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироваткиArticle