Новий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироватки - Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
У поєднанні з вишневим соком можна використовувати такі інгредієнти, як екстракт стевії та суху сироватку. Це забезпечує привабливі органолептичні властивості напою та високий вміст біологічно активних речовин. Розроблений напій можна віднести до категорії функціональних продуктів. Combined with cherry juice, you can use ingredients such as stevia extract and dry whey. It provides an attractive organoleptic properties of the drink and the high content of biologically active substances. Designed drink can be classified as functional foods.
Keywords: соковмісний напій; екстракт стевії; сироватка; функціональний харчовий продукт; juice-containing drink; stevia extract; whey; functional food; кафедра технології оздоровчих продуктів