Chernyakova, PolinaBoyko, Anna2016-05-132016-05-132016Cherniakova, P. Deutsche Küche und der Trend zu regionalen Leckereien / P. Cherniakova, A. Boyko // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23219deкафедра іноземних мов професійного спрямуванняlocal dishesspecialsgerman cuisineмісцеві стравифірмові стравинімецька кухняместные блюдафирменные блюданемецкая кухняDeutsche küche und der trend zu regionalen leckereienThesis