Потенціал дистанційного навчання в підготовці майбутніх фахівців економічного профілю - Чернелевський, Леонід Миколайович; Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2015)
У статті досліджено теоретичні основи компетентнісного підходу в про фесійній освіті, розробленого педагогікою вищої школи. Інтегровано з дистанційною формою освіти розглянуто особливості вузівського формування базових компетенцій фахівців економічного профілю та розкрито сучасні напрями модернізації дистанційного навчання з метою збалансування його можливостей з вимогами якості освіти.
Keywords: компетентність; competence; професійна компетентність; professional competence; дистанційна освіта; distance education; електронна освіта; e-education; кафедра обліку і аудиту