Наукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жиру - Аникієнко, Антон; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Обґрунтовано раціональне співвідношення між плодово-ягідною та молочною сумішами у виробництві щербету з низьким вмістом жиру, що забезпечує формування високої якості готового продукту. The rational correlation between fruit and berry and milk mixes in the production of low-fat sorbet is grounded, which ensures the formation of high quality of the finished product.
Keywords: молочна суміш; плодово-ягідна суміш; щербет; морозиво; milk mixture; fruit and berry mixture; sherbet; ice cream; кафедра технології молока і молочних продуктів