Аникієнко, АнтонСапіга, Вікторія ЯрославівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2019-04-222019-04-222019Анікієнко, А. Наукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жиру / А. Анікієнко, В. Сапіга, Т. Осьмак (Федченко), Г. Поліщук // 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 11-12 квітня 2019 р., К.:НУХТ, 2019. – Ч. 1.– с. 399.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29066Обґрунтовано раціональне співвідношення між плодово-ягідною та молочною сумішами у виробництві щербету з низьким вмістом жиру, що забезпечує формування високої якості готового продукту. The rational correlation between fruit and berry and milk mixes in the production of low-fat sorbet is grounded, which ensures the formation of high quality of the finished product.uk-UKмолочна сумішплодово-ягідна сумішщербетморозивоmilk mixturefruit and berry mixturesherbetice creamкафедра технології молока і молочних продуктівНаукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жируOther