Мотивація вибору відпочинку в сільській місцевості - Савенко, Тарас Анатолійович; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2013)
Відпочинок в сільській місцевості - це один з найперспективніших напрямків туризму в Україні. Для багатьох українців село є “згадкою дитинства”, місцем найкращих спогадів. Holidays in the countryside - one of the most promising areas of tourism in Ukraine. Many Ukrainian village is the "mention of Childhood", a place best memories.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; сільська місцевість; відпочинок; туризм; vacation; countryside; tourism