Дидактичні можливості використання автоматизованих навчальних курсів вивчення іноземних мов - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2006)
В статті автори проаналізували автоматизовані навчальні курси для вивчення іноземних мов,їх програми та види.

In the article authors analized automated educational training courses for the foreign languages training, their programmes and types.
Keywords: курси; courses; іноземна мова; foreign language; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації