Використання первинного публічного розміщення акцій (ІРО) як перспективного способу фінансового забезпечення інноваційної діяльності підприємств - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2012)
Розглянуто проблеми здійснення первинного публічного розміщення акцій на міжнародних ринках капіталу з метою фінансування інноваційної діяльності підприємств. Також досліджено основні переваги та недоліки використання ІРО вітчизняними підприємствами. The problems of implementation of initial public offerings in international capital markets to finance innovative activity. Also, the main advantages and disadvantages of using IPO domestic enterprises.
Keywords: проста акція; емісія акцій; первинне публічне розміщення; фінансування інноваційної діяльності; ordinary share; issue of shares; initial public offering; financing innovation; кафедра фінансів; кафедра маркетингу