Маніпуляції в рекламі - Руда, Тетяна; Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2014)
В останнє XXI століття в Україні активно розвивається особливий жанр, який представляє сплав прикладних гуманітарних наук і різних видів мистецтва. Межі жанру, чітко позначені приземленими завданнями, - представлення товару і інформація про його позитивні властивості, - з часом розширилися і стали претендувати на більш важливі функції. Реклама, взялася за формування моральних цінностей, способу життя і навіть національної ідеї. In the last century XXI in Ukraine is actively developing a special genre that represents the fusion of Applied Arts and various art forms. The boundaries of the genre, clearly marked mundane tasks - presentation of product and information about its positive features - eventually expanded and began to claim the more important functions. Advertising, undertook the formation of moral values, lifestyles, and even national idea.
Keywords: маніпуляція; реклама; покупці; manipulation; advertising; buyers; кафедра маркетингу