Ковбаса, Володимир МиколайовичВдовиченко, Андрій СергійовичКобилінська, Олена ВалеріївнаВільчинська, Валентина ФранцівнаСисоєв, Іван Аверьянович2016-05-122016-05-121998Застосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарів / В. М. Ковбаса, А. С. Вдовиченко, О. В. Кобилінська, В. Ф. Вільчинська, І. О. Сисоєв // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 1998. - № 4. – С. 75-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23204Пшеничне борошно обробляли на двошнековому екструдері. У кількості від 3,0 до 15,0 % його вносили при замісі тіста для здобних сухарів. Встановлено, що внесення 7,5 % позитивно впливає на показники тіста та органолептику готових сухарів.uk-UKпшеничне борошнобіополімериекструзійне обробленнясухарні плитиполіпшена текстуракафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпшеничная мукабиополимерыэкструзионная обработкасухарные плитыулучшенная текстураwheat flourbiopolymersextrusion processingrusks plateimproved textureЗастосування екструдованого пшеничного борошна для поліпшення якості здобних сухарівArticle