Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаКруподьорова, Тетяна АнатоліївнаСергіна, Віра ОлександрівнаМитрофанова, Яна ОлександрівнаОблогін, Олександр Сергійович2017-12-212017-12-212016Патент 112155 UA, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/70 (2016.01) М'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчування / Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Круподьорова Т.А., Сергіна В.О., Митрофанова Я.О., Облогін О.С. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201604747 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26430В основу корисної моделі поставлена задача створення фаршу для удосконалення якісних та органолептичних показників,покращення засвоєння організмом та підвищення харчової цінності. The basis of the useful model is the task of creating the minced meat for the improvement of qualitative and organoleptic indicators, improved body absorption and enhancement nutritional value.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпрофілактичне харчуванняpreventive nutritionМ'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчуванняOther