Юрчак, Віра ГаврилівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаВолощук, Галина Іванівна2012-12-172012-12-172003Юрчак, В. Г. Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, Г. І. Волощук // Хранение и переработка зерна. – 2003. - № 1. - С. 47-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4469Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.uk-UKполіпшеннядобавкимакаронижелатинкарбюлозаметилцелюлозав’язкістьклейковинаimprovementadditivespastagelatincarbulosamethyl pulpviscosityglutenкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання поліпшуючих добавок у макаронному виробництвіArticle