Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві - Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Волощук, Галина Іванівна (My University, 2003)
Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.
Keywords: поліпшення; добавки; макарони; желатин; карбюлоза; метилцелюлоза; в’язкість; клейковина; improvement; additives; pasta; gelatin; carbulosa; methyl pulp; viscosity; gluten; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів