Інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі - Гнатенко, Олена Андріївна (My University, 2009)
Розглянуто інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі. Запропонована модель збору та обробки інформації молококонсервного підприємства про досліджувану продукцію для управління на основі рейтингу. Розкрито кілька напрямків аналізу конкурентно-аналітичної інформації. The informative providing of determination of rating of competitiveness of products is considered in a market environment. Offered model of collection and treatment of information of milk enterprise about the probed products for a management on the basis of rating. A few directions of analysis are exposed competition analytical to information.
Keywords: інформаційне забезпечення; рейтинг; конкурентоспроможність продукції; кафедра фінансів; informative providing; rating; competitiveness of products