Роглєв, Йосип ЙосиповичДоценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій Володимирович2013-03-272013-03-272013Пат. № 101289 Україна, МПК7 A21D 8/02. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів / Й.Й. Роглєв, А.В. Гавриш, В.Ф. Доценко; заявл. 23.05.2012; опубл. 11.03.2013, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7074Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.uk-UKборошняні кулінарні виробишвидкозаморожені напівфабрикатисоняшниковий лецитинflour culinary productsquick-frozen convenience foodssunflower lecithinкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 101289)Other