Махинько, Валерій МиколайовичДаньшіна, Л. О.Махинько, Людмила ВасилівнаБабіч, Оксана Вікторівна2012-12-242012-12-242011Махинько, В. М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. О. Даньшіна, Л. В. Махинько, О. В. Бабич // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4850У статті розглянуто можливість і перспективність використання дикорослих харчових трав для збагачення хлібобулочних виробів вітамінами і харчовими волокнами. The article considers the possibilities and perspectives of use of wild edible plants for the enrichment of bakery products vitamins and dietary fiber.uk-UKхлібзбагаченняхарчові волокнавітамінирослиниbreadsupplementationdietary fibervitaminsplantsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання дикорослих харчових трав у хлібопеченніArticle