Продукти переробки гречки у технології безглютенової продукції для закладів ресторанного господарства - Павлюченко, Олена Станіславівна; Щербін, Микита Олексійович; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2020)
Дана публікація присвячена теоретичному обґрунтуванню використання продуктів переробки гречки у технології безглютенових борошняних виробів для закладів ресторанного господарства.
Keywords: борошно гречки; «легкі» гречані зерна; безглютенова продукція; buckwheat flour; «puffed» buckwheat; gluten-free products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції