Павлюченко, Олена СтаніславівнаЩербін, Микита ОлексійовичФурманова, Юлія Петрівна2021-03-092021-03-092020Павлюченко, О. С. Продукти переробки гречки у технології безглютенової продукції для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, М. О. Щербін, Ю. П. Фурманова // «ΛΌГOΣ» Modalități conceptuale de dezvoltare a științei moderne : colecție de lucrări științifice cu materiale conferinței științifice și practice internaționale : збірник наукових праць з матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 20 листопада 2020 р. – Бухарест, 2020. – Vol. 5. – С. 71–72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32843Дана публікація присвячена теоретичному обґрунтуванню використання продуктів переробки гречки у технології безглютенових борошняних виробів для закладів ресторанного господарства.otherборошно гречки«легкі» гречані зернабезглютенова продукціяbuckwheat flour«puffed» buckwheatgluten-free productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПродукти переробки гречки у технології безглютенової продукції для закладів ресторанного господарстваThesis