Застосування оптимізаційних моделей у реалізації державної інноваційно-інвестиційної політики - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2011)
Робота присвячена можливості застосування оптимізаційних моделей у реалізації державної інноваційно-інвестиційної політики. Work is devoted possibility of application of optimization models at realization of public innovative- investment policy.
Keywords: оптимізація; оптимизация; optimization; модель; model; політика; политика; policy; кафедра туристичного та готельного бізнесу