Федорова, Оксана Вікторівна2014-04-072014-04-072007Федорова, О. В. Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промисловості) : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Федорова Оксана Вікторівна ; НУХТ. - К., 2007. - 21 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13721У роботі розв’язані наукові завдання, що мають важливе теоретико-методичне і практичне значення для розвитку економіки та управління підприємствами хлібопекарної промисловості, а саме: виділено основні підходи до розкриття змісту категорії економічної збалансованості; запропоновано авторське визначення економічної збалансованості діяльності підприємств в умовах ринкової економіки.економічна збалансованістьметоди управлінняматрична модель прибутковостіпороги прибутковості підприємствефективне управлінняэкономическая сбалансированностьметоды управленияматричная модель прибыльностипороги прибыльности предприятийэффективное управлениеeconomic balancingmethods of managementmatrix model of profitabilitymeasures of bread and bakery enterprise profitabilityefficient managementЗбалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промисловості)