Мусієнко, Антон Вячеславович2024-07-082024-07-082024Мусієнко, А. В. Проект відділень ремюажу, дегоржажу кюве та оформлення пляшок з використанням класичного обладнання для отримання ігристого вина потужністю 0,5 млн. пляшок вина в рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мусієнко Антон Вячеславович ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2024. – 58 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43897ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваремюаждегоржажкювеекспедиційний лікержиропалетбрютготова продукціяПроект відділень ремюажу, дегоржажу кюве та оформлення пляшок з використанням класичного обладнання для отримання ігристого вина потужністю 0,5 млн. пляшок вина в рікOther